آموزش ماساژ سیاتیک برای رفع درد

برای اینکه بتوانید به درمان درد سیاتیک در پا، کمر و قسمت های مختلف بدن بپردازید ابتدا باید بدانید که سیاتیک چیست و علت درد سیاتیک چه چیزی است.

آموزش ماساژ سیاتیک برای رفع درد

در این مقاله ما در کمتر از ۶ دقیقه تکنیک های حرفه ای ماساژ برای رفع درد سیاتیک را به شما آموزش می دهیم که به کمک آن ها بتوانید به کاهش درد و حتی درمان دردتان کمک کنید.

آموزش ماساژ برای درد سیاتیک

آموزش ماساژ برای درد سیاتیک

سیاتیک چیست

سیاتیک یک عصب است که جزو طویل ترین اعصاب در بدن نیز به حساب می آید، عصب سیاتیک از قسمت انتهایی ستون فقرات شروع می شود و تا استخوان لگن و پشت ادامه پیدا می کند و سپس از قسمت پشتی ران پا تا ساق پا امتداد پیدا می کند.

در صورتی که اعصاب سیاتیک شما آسیب ببیند می تواند دردی طاقت فرسا در قسمت های کمر، گردن، پشت، پا و … را برای شما رقم بزند که تحمل آن بسیار سخت است.

ممکن است درد در قسمت خاصی از اعصاب سیاتیک مثل پا به وجود بیاید اما به دلیل اینکه این اعصاب به هم مرتبط هستند خود را در جای دیگری نیز نشان دهد. برای مثا شما در قسمت های دیگر پا نیز این درد را احساس کنید و دردی سراسری را تجربه کنید.

علت درد سیاتیک

علت درد سیاتیک

علت درد سیاتیک چیست ؟

اعصاب سیاتیک به صورت طبیعی در بدن هر فردی وجود دارد اما این عصب هنگامی دچار مشکل می شود به بیماری سیاتیک تبدیل شود. این بیماری در قسمت پایینی کمر، باسن و پاها وجود دارد.

از علائم بیماری سیاتیک می توان به کمر درد، پا درد و درد های به وجود آمده در آن راستا اشاره کرد. علت به وجود آمدن درد سیاتیک فشار بیش از حد به این اعصاب می باشد،

برای مثال در سیاتیک کمر ممکن است علت فشار بیش از حد دیسک کمر بر روی این اعصاب سبب به وجود آمدن درد شود.

در برخی مواد گرفتگی برخی عضلات مثل عضله ی Piriformis که در لگن قرار دارد نیز می تواند در ایجاد مشکل برای عصب سیاتیک تاثیر گذار باشد.

برای مثال ممکن است شخصی که دائما در زانو هایش درد احساس می کند فکر کند که علت درد وجود مشکلی در مفصل زانوی او است اما ممکن است مشکل از اعصاب سیاتیک باشد که درد آن در زانو مشاهده می شود.

به همین منظور شخص باید به متخصص مراجعه کند و پس از مشخص شدن دقیق مشکل با آزمایشات صورت گرفته به درمان آن بپردازد.

معمولا درد سیاتیک بیشتر در اقایان شایع است اما برخی از خانم ها بعد از بارداری نیز ممکن است به بیماری سیاتیک مبتلا شوند.

بیماری سیاتیک در سنین بین ۳۰ تا ۵۰ سال شایع است و موارد بسیار کمی در سنین پایین تر مشاهده می شود.

یکی از علل اصلی بروز درد سیاتیک سبک زندگی نادرست مثل پشت میز نشینی مشکلات حاصل از آن است.

علائم سیاتیک چیست؟

درد سیاتیک اغلب باعث ایجاد سوزش پا می شود و همچنین می تواند باعث ایجاد کوفتگی و درد در عضلات آن قسمت شود. همچنین در راه رفتن و نشستن شما اختلال ایجاد کند. اگر شما نیز چند وقتی است که در قسمت پا، درد یا سوزش دارید و احساس بی حسی خاصی در قسمت پایینی بدتان دارید ممکن است شما دچار بیماری سیاتیک شده باشید.

ماساژ کمر برای درمان سیاتیک

درمان سیاتیک با ماساژ

ماساژ درمانی یکی از بهترین روش ها برای کاهش درد در قسمت های مختلف بدن است که تاثیر آن نیز به صورت علمی اثبات شده است. یکی از بهترین روش ها برای درمان درد سیاتیک استفاده از خدمات ماساژ می باشد.
برای اینکه شما درد سیاتیک را توسط ماساژ بهبود بخشید بهتر است که از یک ماساژ درمانگر کمک بخواهید تا بتواند به شما به صورت حرفه ای کمک کند. اما گفتنی است که تکنیک هایی وجود دارد که خودتان هم به کمک آن ها بتوانید به کاهش درد سیاتیک کمک کنید.

ماساژ برای درمان سیاتیک

ماساژ برای درمان سیاتیک

ماساژ سیاتیک کمر

برای ماساژ سیاتیک کمر شما به یک توپ تنیس احتیاج دارید تا از آن برای فشار وارد کردن به قسمت پایین کمر استفاده کنید. برای رفع درد سیاتیک کمر مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

۱ ) به صورت طاق باز بر روی زمین دراز بکشید و پاهایتان را جمع کنید توجه داشته باشید که کمر باید در حالت کاملا صاف بر روی زمین قرار بگیرد

۲ ) حالا توپ تنیس را زیر قسمت پایینی کمرتان بگذارید و بر روی آن دراز بکشید و سعی کنید با پاهیتان که بر روی زمین هستند خودتان را به سمت بالا حرکت دهید و دوباره به سمت پایین خودتان را بکشید.

۳ ) این حرکت باعث می شود که تمرکز درد از روی آن نقطه برطرف شود و در نتیجه درد سیاتیک شما کاهش پیدا کند.

۴ ) با انجام این تمرین به صورت روزانه می توان پس از چند مرحله انتظار بهبودی و کاهش درد را داشت.

آموزش ماساژ سیاتیک با توپ تنیس

آموزش ماساژ سیاتیک با توپ تنیس

پماد خانگی برای کاهش درد سیاتیک

از دیگر روش های درمان درد سیاتیک با ماساژ می توان به استفاده از موادی اشاره کرد که خواص کاهش درد دارند.

برای ماساژ قسمت آسیب دیده ابتدا لازم است که یک ترکیب گیاهی تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه این ترکیب گیاهی شامل :

  • سه قاشق پودر جوز هندی
  • یک فنجان روغن کنجد

این دو را باهم ترکیب کنید سپس درون یک ظرف بریزید و اجازه بدهید که حرارت ببیند. اجازه دهید اندکی خنک شود و سپس آن را به بر روی نقطه ای که درد می کند بریزید و آن محل را را با دست مالش دهید.
این روش ماساژ با تکرار می تواند بسیار موثر باشد و سبب می شود درد شما کاهش پیدا کند و حتی درمان شود.

البته گفتنی است است که ماساژ های تخصصی برای درمان درد سیاتیک وجود دارد. برای رزرو وقت یا مشاهده قیمت خدمات ماساژ بر روی لینک زیر کلیک کنید.

قیمت و رزرو وقت ماساژ

ورزش درمان سیاتیک کمر

ورزش درمان سیاتیک کمر

ورزش برای درد سیاتیک

یکی دیگر از روش های تاثیر گذار برای درمان سیاتیک ورزش است. پس از تشخیص سیاتیک شما می توانید با مشورت با پزشک خود یکسری ورزش های اصولی برای کاهش درد و درمان این درد را انجام بدهید.

برای انجام ورزش سیاتیک می توانید بر روی زمین دراز بکشید و زانوی خود را در حالت خم بالا بیاورید و بر روی پای دیگر قرار دهید و سپس به سمت شکم بکشید. برای اینکه راحت تر بتوانید این حرکت انجام دهید یک دست خود را پشت ران پایتان قرار بدهید و به آرامی پا را تا شکم بالا بیاورید. پس از ۲۰ ثانیه نگه داشتن پا در این حالت پای خود را به آرامی پایین بیاورید.

این ورزش را برای ۳ الی ۵ بار در یک روز هم برای پای چپ و هم برای پای راست خود انجام بدهید.

درمان سیاتیک با زردچوبه

زردچوبه

زردچوبه برای کاهش درد سیاتیک

در صورت استفاده از زردچوبه طبق دستوری که در پایین به شما آموزش می دهیم التهاب در آن قسمت برطرف می شود و ترکیبات Curcumin موجود در آن سبب می شود که درد شما بسیار کمتر شود.

طرز تهیه

برای تهیه این محلول، ۱ قاشق چای خوری زردچوبه را با یک استکان شیر ترکیب کنید. شما در کنار آن می توانید از دارچین نیز استفاده کنید و پس از همه ی این ها محلول را با عسل مخلوط کنید. این داروی گیاهی را روزی یک یا دوبار میل کنید. این محلول می تواند درد سیاتیک شما را  کنترل و یا درمان کند.

نکته مهم : اگر شما نیز با مشکل دیابت مواجه هستید یا مشکل خون رقیق دارید و یا سنگ کیسه صفرا دارید به هیچ عنوان از زردچوبه استفاده نکنید.

هات پک و کلد پک ها

استفاده از پک های آب گرم و سرد

استفاده از پک های گرم کننده و سرد کننده می تواند نتیجه ای بسیار مطلوب داشته باشد. استفاده از این پک ها می تواند به درمان درد سیاتیک بسیار کمک کند و التهاب بدن شما را از بین ببرد.

استفاده از پک های سرد کننده می تواند تورم را از بین ببرد و پک های گرم نیز بیشتر برای از بین رفتن تنش های عضلانی توصیه می شوند. توصیه می شود ابتدا از پک های گرم استفاده کنید و تنش را از بین ببرید سپس از پک سرد استفاده کنید.

اگر شما نیز مشکل جریان خون دارید سعی کنید تا جای ممکن از پک سرد استفاده نکنید زیرا باعث انقباض عضلات می شود و می تواند سبب شود خون به درستی به عضلات نرسد. میانگین پانزده دقیقه استفاده از بسته هایی هات پک و یا کلد پک می تواند بسیار مفید و مواثر باشد.

کرم رفع درد کاپسایسین

کرم رفع درد کاپسایسین

کرم درمان درد سیاتیک

برخی کرم ها و دارو ها نیز هستند که می توانند درد شما را آرام تر کنند برای مثال استفاده از کرم کپسایسین Capsaicin که خواص آرامش بخشی دارد. این کرم از فلفل تهیه شده است. شما می توانید این کرم را از داروخانه تهیه کنید و سپس در یک روز چهار مرتبه از آن به قسمت آسیب دیده بزنید و این کار را به مدت یک هفته انجام دهید.

گیاه والریان چه خواصی دارد

گیاه والریان چه خواصی دارد

گیاه سنبل ‌الطیب برای سیاتیک

گیاه والریان که به سنبل ‌الطیب نیز معروف است می تواند برای درمان مشکلات عصبی گزینه ای بسیار ایده آلی باشد. یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی است که دچار مشکل درد سیاتیک هستند.

گیاه والریان برای رها سازی عضلات بسیار عالی است و به افرادی که دچار گرفتگی عضلانی شده اند پیشنهاد می شود که حتما از این گیاه استفاده کنند. البته لازم به ذکر است که توصیه می شود قبل از استفاده از سنبل‌ الطیب با پزشک خود مشورت داشته باشید.

اگر هم قصد دارید خودتان دارو را درست کنید می توانید به اندازه ی یک قاشق چای خوری از ریشه ی سنبل ‌الطیب در آب داغ بریزید و پس از آن را بگذارید روی شعله تا در آب محلول شود شما می توانید این چای را نیز به مدت روزی یکبار مصرف کنید..

درمان در سیاتیک

طب سوزنی درمان سیاتیک

درمان سیاتیک با طب سوزنی

یکی دیگر از روش های نتیجه بخش استفاده از طب سوزنی چینی است. همانطور که می دانید متخصصان طب سوزنی با استفاده از دانشی که در وارد کردن سوزن در برخی نقاط از عضلات دارند می توانند به آرامش عضلات کمک کند.

البته تب سوزنی نیز مانند هر درمان دیگری صد درصدی نیست و ممکن است برخی افراد از آن نتیجه بگیرند و برخی دیگر نتیجه نگیرند. توجه داشته باشید که طب سوزنی یک علم است و شما نباید برای انجام اینکار به هر کسی اعتماد کنید و فقط خدمات طب سوزنی را باید از متخصص تب سوزنی درخواست کنید.

نکاتی که حتما باید رعایت شود

اگر شما هم دچار بیماری سیاتیک شده اید باید علاوه بر پیگیری مراحل درمانی از یکسری از فعالیت ها نیز خود داری که از آن ها می توان به پرهیز از انجام حرکات ناگهانی برای مثال سریع بلند شدن، پریدن، بلند کردن اجسام سنگین و …. خود داری کنید.

پیشنهاد می شود که از تخت و بالشت طبی استفاده کنید تا علاوه بر کمک به درمان از به وجود آمدن مشکلات جدی تر در بدن جلوگیری شود. ورزش کنید اما از ورزش های سنگین پرهیز کنید زیرا ممکن است گرفتگی عضلات شما را شدید تر کند. همچنین از استعمال دخانیات پرهیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *