ماساژ برای رفع درد

آموزش ۵ تکنیک ماساژ برای کاهش درد و تنش

از بین بردن تنش های عضلانی، کاهش استرس، القای حس آرامش به بدن و… اگر شما نیز می خواهید تکنینک هایی از ماساژ را یاد بگیرید که با کمک آن ها تنش های خود را کاهش دهید حتما در ادامه ی این مطلب با متخصصان ماساژ باما همراه باشید تا نکاتی را در راستای ماساژ برای کاهش درد و تنش به شما آموزش دهیم.

آموزش ماساژ برای کاهش تنش

همه ما تاکنون بارها شنیده ایم که استرس و تنش برای بدن بسیار مضر است آن هم در صورتی که به صورت مداوم در معرض آن باشید.

در این صورت باید یک فکر جدی بکنید. در این مطلب ما قصد داریم راهکار های بسیار موثر و مفیدی را به شما آموزش دهیم شما تنها با استفاده از چند تکنیک ساده به بدنتان کمک کنید که آرامش بیشتری داشته باشد،

لازم به ذکر است که انجام این تکنیک ها به طور پیاپی باعث می شود بدنی سالم و بدون تنش و گره های عضلانی داشته باشید.

 

ماساژ برای کاهش تنش

ماساژ برای کاهش تنش

انواع ماساژ برای کاهش تنش

ماساژ ملایم

یکی از راه هایی که می توانید با آن به کاهش تنش ها کمک کنید و اعصاب خود را به وسیله آن آرام کنید ماساژ ملایم است. ماساژ ملایم یا ریلکسیشن با القای حس آرامش به بدن شخص سبب می شود که تمام تنش ها و استرس ها از بدن او خارج شوند و بدن به آرامشی نسبی برسد.

روش انجام ماساژ ملایم

برای انجام ماساژ ریلکسی کافیست دستان خود را بر روی کمر و یا قسمتی که دچار تنش شده است قرار بدهید و سپس با فشاری ملایم و کم از انتها دست خود را بر روی پوست به سمت بالا بکشید.

توجه داشته باشید که فشار به حدی کم باشد که فقط دست ها بر روی بدن حس شوند و فشار بیش از حد وارد نشود.

برای مثال اگر مشکل در کمر خود احساس می کنید از پایین ترین نقطه کمر دست های خود را با فشار کم به سمت بالا بکشید.

ماساژ دایره ای

پس از ماساژ ملایم شما باید ماساژ را به شکل دایره ای شکل انجام دهید این عمل تاثیر قوی تری نسبت به ماساژ ملایم بر روی بدن دارد. در واقع ماساژ ملایم برای آماده کردن عضلات بدن برای تنش زدایی از بدن مناسب است که پس از آن بتوانید فنونی قدرتمند تر را به کار بگیرید.

ماساژ دایره ای

ماساژ دایره ای

 

برای انجام ماساژ دایره ای کافی است با استفاده از حرکات چرخشی بزرگ با دستانتان، در طول یا عرض فیبرهای عضلانی کمر ، شانه ها، پاها یا بازوها ماساژ را با فشار و عمیق تر انجام دهید.

لازم به ذکر است بر روی شانه ها و پاها وسعت دایره را به اندازه عرضه شانه کوچک کنید برای پا و بازو نیز به همین صورت به ماساژ ادامه بدهید. برای ماساژ دایره ای کافی است که دست های خود را در جهت عقربه های ساعت بر روی بدنتان حرکت دهید و فشار را بیشتر کنید.

روش سوم زانو زدن

یک بخش بسیار مهم از حرکاتی که در بالا ذکر کردیم شامل زانو زدن نیز می شود. پس از ماساژ ملایم و ماساژ دایره ای، عضلات شما کم کم شل می شوند. هنگام شل شدن بدن برای اینکه شما بتوانید گرفتگی های بدن را برطرف کنید لازم است که برای تسکین گرفتگی ها و عضلات گره خورده روی زانو های خود بنشینید. این حرکت از طریق سفت و محکم کردن عضلات سبب از بین رفتن تنش های بدن و سبب افزایش گردش خون و اکسیژن بدن می شود.

 

زانو زدن

زانو زدن

ماساژ بافت عمیق

اگر احساس می کنید که تنش و درد های شما بسیار بیشتر است شما به تکنیک های قدرتمند تری مثل ماساژ بافت عمقی احتیاج دارید.

برای باز شدن گره های عضلانی و از بین رفتن درد های کهنه در بدن به ماساژ پرقدرت تری احتیاج است که برای آن شما باید از ابزار قدرتمند تری که شست دست ها شما می باشد استفاده کنید و با کمک آن نقاط دردناک که اصطلاحا به آن ها نقاط ترایگر پوینت نیز گفته می شود را با فشار هایی کنترل شده تحریک کنید و با ضربه زدن، آن ها را از حالت گرفتگی و کوفتگی خارج کنید.

 

ماساژ بافت عمیق

ماساژ بافت عمیق

ماساژ ضربه ای

ماساژ ضربه ای که بسیاری از مردم آن را با نام ساتوری می شناسیم یک تکنیک بسیار عالی برای افزایش گردش خون در بدن است و حتی سبب تقویت ماهیچه های بدن نیز می شود.

این سبک ماساژ را شما باید با یک ریتم مشخص انجام دهید و ضرباتی پی در پی و نسبتا آرام را به بالا و پایین بدن در امتداد عضلات وارد کنید. معمولا این سبک در مکان هایی اجرا می شود که دارای بافت عضله و یا بافت گوشتی باشد. برای مثال ماساژ ضربه ای برای کمر، بازو ها، پاها و … مناسب می باشد.

ماساژ روزانه

اگر شما نیز جزو آن دسته از افراد هستید که زمان زیادی از روز خود را صرف کار با رایانه می کنید و یا بسیار پشت اتومبیل می نشینید و یا کارهای خانه زیادی انجام می دهید و در کل از دست ها، بازو ها و شانه های خود بسیار استفاده می کنید این سبک ماساژ های را که در ادامه آموزش می دهیم حتما به صورت روزانه انجام دهید.

ماساژ دست ها

برای ماساژ دست کافی است شما با دست راست خود آرنج دست چپ را ورز بدهید و با دست چپ خود آرنج دست راست خود را مالش دهید.

پس از این حرکت حالا نوبت به ماساژ شانه ها می رسد،

حالا با دست راست شانه چپ را ماساژ دهید و دوباره همین کار را با دست چپ برای شانه راست انجام دهید.

در رابطه با ماساژ شانه گفتنی است که حرکات خود را با انگشت انجام دهید و سعی کنید انشگتان خود را به صورت دایره ی روی شانه های چپ و راست خود فشار دهید.

در مرحه ی بعد دست راست خود را باز کنید و بر روی شانه سمت چپ قرار دهید و کم کم فشار دهید و سپس جای دست خود را عوض کنید و بالا و پایین ببرید این کار را تا ۵ مرتبه انجام دهید. سپس همین کار را با دست چپ بر روی شانه سمت راست انجام دهید.

ماساژ کف دست

برای ماساژ کف دست فقط کافی است شما با یکی از دست هایتان دست دیگر را نگه دارید و با انگشت شست و اشاره ی خود دو طرف دست را بگیرید و نقاط دردناک کف دست را فشار دهید این کار را برای ۵ مرتبه در کل کف هر دو دست انجام دهید.

سپس پس از آن طول انگشتان خود را از نوک تا پایین انگشت ماساژ دهید این کار تاثیر شگفتی انگیزی در کاهش استرس و تنش در بدن دارد. با ماساژ کف دست و انگشتان باعث می شوید تمامی تنش های بدن آزاد شوند.

ماساژ کف دست

ماساژ کف دست

در کل ، انواع مختلفی از ماساژ وجود دارد که هرکدام تأثیر خاصی روی بدن دارند. آن ها را امتحان کنید! تا آرام باشید!

اگر شما نیز می خواهید با کمک لوازم جانبی ماساژ بدن خود را ماساژ دهید و یا با انواع ماساژور ها آشنا شوید بر روی لینک زیر که مربوط لوازم ماساژ فروشگاه لوازم ماساژ ماساژباما است کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *